menyasszonyi csokor

bloom

Imádjuk a virágokat fókuszba helyezni, ezekben a csokrokban minimalizáljuk a zöld színt és csakis a virágokból építkezünk.

buja csokor

A bazsarózsák nagyszámú virágzása pünkösd ünnepére esik. Ettől az időszaktól kezdve, egészen a nyár közepéig gyönyörködhetünk bennük. A csodás izlandi mák, búzavirág, borzaskata szintén ekkor érkezik, így a buja csokrok május-június időszakában tündökölnek.

fehér és pasztell csokor

Kora tavasszal a boglárkákban, tulipánokban és az illatos akácvirágokban gyönyörködhetünk. Májustól érkeznek a peóniák, delphiniumok, scabiózák, angol rózsák, violák.

vadvirágos csokor

A csokrokban a kerti és vadvirágok laza kompozíciót alkotnak. A kisebb, játékos méretű virágfejek mellett egy-egy nagyobb kerti rózsa, dália adja meg a csokrok karakteresebb elemit.

szárazvirág csokor

Lehet teljesen szárított virágokból készített csokrod vagy vegyíthetjük élővirágokkal is. A legkülönfélébb szárított virágokból és látványos élővirág kombinációkból állítjuk össze.

burgundi csokor

A nyár, de leginkább az ősz beköszöntével a sötét tónusú csokrokban a dália uralkodik. Angol rózsával, lisianthussal, tollbugával, és ördögszemmel is szeretjük elkészíteni ezeket a csokrokat. Különféle érdekesebb növényekkel kombinálva, mint például a borsfa ágai, a festett eukaliptusz vagy épp a bíbor színű cserszömörce is mélyebb tónust ad a csokroknak.

protea csokor

A Protea nemzetség virágai nagyon sokfélék és különlegesek. Közülük a King Protea emelkedik ki hatalmas nyílt virágzatával. A sötét rózsaszín árnyalat mellett a majdnem teljesen fehér is előfordul. A halvány rózsaszín Serruria Florida kisebb virágú. Sárga, narancs és vörös színben előforduló Leucospermum lángszerű virágai közepes méretűek.

 

őszi csokor

A nyár végén igazi színkavalkádba borul a természet. A csokrokban is megjelennek az ősz árnyalatai. A nyár közepétől elérhető dália, pillangóvirág, legényrózsa, iringó és kasvirág az őszi kerteket juttatják eszünkbe.

greenery csokor

A greenery a 2017-es év panton színe volt. Az esküvői stílusirányzatban a zöld különböző árnyalatainak mixelését, a gazdag, különféle izgalmas növénytípusok társítását jelenti. A friss mezei virágok, a páfrányok, a fűszernövények, és az eukaliptusz különböző fajtái alkotják ezeket a csokrokat.

pozsgás csokor

Különböző pozsgások, aloe fajták és tillandsiák alkotják ezeket a különleges csokrokat. A pozsgások a csokorból újra elültethetőek, a tillandsiák (air plant) gyökér nélküliek, így könnyedén tovább nevelhetőek. Az év bármely időszakában elérhető.