háttér

felfüggesztett virágok

Szálanként felfüggesztett virágok a főasztal felett,  Edison izzós fényekkel kiegészítve a háttérben.

dús zöld háttér

Különböző növények, mint a ruszkusz, az aszparágusz, az eukaliptusz vagy a pisztácia ág tartósságuk miatt kiválóan alkalmasak a háttér elkészítésére. Több különálló füzért készítünk belőlük, amit a helyszínen építünk össze és rögzítünk. Plusz fényekkel, álomfogókkal, virágokkal még jobban fokozható a főasztal vagy a fotózás hátterének kiemelése.

laza zöld háttér

Különböző növényekből dolgozunk ennél a háttérnél is, hogy minél érdekesebb struktúrát alakítsunk ki. Több különálló füzért készítünk, amit a helyszínen építünk össze és rögzítünk. Plusz fényekkel, álomfogókkal, virágokkal még jobban fokozható a főasztal vagy a fotózás hátterének kiemelése.

koszorú szett

Különböző méretű koszorúk eukaliptusszal, aszparágusszal vagy borostyánnal díszítve. Fotózás háttérnek, főasztal vagy desszertasztal mögé is tökéletes választás lehet. Virágokkal tűzdelve és fényekkel is kérhető.

virágoskert

A szertartás meghittségét fokozza a természet beemelése, legyen az egy zárt térben vagy egy füves placcon. A vágott virágok helyett használhatunk cserepes növényeket is, így a költségek is jóval kedvezőbbek.

viráginstalláció