háttér

viráginstalláció

A természet és az épített környezet összhangjára törekszünk. A helyszínek adottságait figyeljük és kiemeljük. Használhatunk oszlopokat, házfalakat, kapukat, ezekre a térelemekre futtatjuk fel virág és növényinstallációinkat.

virágoskert

A szertartás meghittségét fokozza a természet beemelése, legyen az egy zárt térben vagy egy füves placcon. A vágott virágok helyett használhatunk cserepes növényeket is, így a költségek is jóval kedvezőbbek.

felfüggesztett virágok

Szálanként felfüggesztett virágok a főasztal felett,  Edison izzós fényekkel kiegészítve a háttérben.

dús zöld háttér

Különböző növények, mint a ruszkusz, az aszparágusz, az eukaliptusz vagy a pisztácia ág tartósságuk miatt kiválóan alkalmasak a háttér elkészítésére. Több különálló füzért készítünk belőlük, amit a helyszínen építünk össze és rögzítünk. Plusz fényekkel, álomfogókkal, virágokkal még jobban fokozható a főasztal vagy a fotózás hátterének kiemelése.

laza zöld háttér

Különböző növényekből dolgozunk ennél a háttérnél is, hogy minél érdekesebb struktúrát alakítsunk ki. Több különálló füzért készítünk, amit a helyszínen építünk össze és rögzítünk. Plusz fényekkel, álomfogókkal, virágokkal még jobban fokozható a főasztal vagy a fotózás hátterének kiemelése.

koszorú szett

Különböző méretű koszorúk eukaliptusszal, aszparágusszal vagy borostyánnal díszítve. Fotózás háttérnek, főasztal vagy desszertasztal mögé is tökéletes választás lehet. Virágokkal tűzdelve és fényekkel is kérhető.

greenery fal

Trópusi levelek, lecsüngő ágak, kiálló levelek. Gazdag növényválogatásból készítünk zöld falakat, bennük a mély zöld árnyalatok mellett virágok és színek is helyet kaphatnak.

Általános méret: 140 cm széles, 220 cm magas