hajtogatott

tájkép

A hosszúkás alakú, háromba hajtható kártyák a meghívó szövege mellett a programokat is tartalmazhatják. Dupla oldalas kivitelben is készítjük, így minden szükséges információ kényelmesen feltüntethető.
A grafika készülhet a helyszín jellegzetes domborzatával, látképével. Ezt mindig személyre szabjuk.

Javasolt papír: natúr, tört fehér, 250 g-os strukturált papír, 100%-ban újrahasznosított

aquarelle

Akvarell technikával készül. Festék foltok és összemosások képezik ennek a hosszúkás alakú, háromba hajtható kártyának az alapját. A meghívó szövege mellett a programokat is tartalmazza. Illetve két kísérőkártya is készült hozzá, az egyik egy térképpel, a másik a templomi meghívó.

Javasolt papír: natúr, tört-fehér, 250 g-os strukturált papír, 100%-ban újrahasznosított

páros

A párról készült rajz, amiben egyben a kedvenc időtöltésük és a cicájuk is szerepel, nagyon személyessé tette ezt a meghívót. A programok mellett a szöveges részre és bőven maradt hely. Dupla oldalas kivitelben is készítjük, ebben az esetben a visszajelzés került a másik oldalára.

Javasolt papír: natúr, tört-fehér, 250 g-os strukturált papír, 100%-ban újrahasznosított

minimal

A tipográfiával játszó, egyszerű, letisztult meghívóink titka a szűkszavú meghívó szöveg. Ezt az irányt azoknak ajánljuk, akik más felületen további információkat is megosztanak a vendégekkel. Így a nyomtatott változatra elég csak a legfontosabb információkat feltüntetni.
Ez a példa egyben boríték is. Önmagába összezárható.

Javasolt papír: színes, fehér, 250-300 g-os strukturált vagy effect papír