ültetési rend

Az ültetési rend fontos szerepe, hogy minden vendég megtalálja a helyét az asztalánál. Kérhető egyedi grafikával, kézzel írva vagy nyomtatva. Az asztalokat számokkal vagy kreatív módon jelölve különböztetjük meg egymástól. Névre szóló ültetőkártyákat is készítünk.

fatábla

A természetközeli esküvők kiegészítői a dió vagy natúr színű fatáblák. A feliratok kézzel készülnek.  Az elkészült ültetési rendet kellékekkel együtt biztosítjuk a megfelelő állvánnyal.

Tábla általános mérete: 50 cm x 70 cm

krétatábla

A krétatábla remekül passzol a barn stílusú esküvőkhöz. Festőállvánnyal és igény szerint kerettel, virágokkal, kiegészítőkkel együtt is rendelkezésre állnak.

Tábla méretei: egyéni egyeztetés szerint

üveg és plexi tábla

Üveg, pelxi és tükör alapra is biztosítani tudjuk a feliratok elkészítését. Az üveg és tükör táblákat csak kerettel együtt tudjuk biztosítani, a biztonságosabb elhelyezés érdekében. Több különböző keret és két azonos méretű-stílusú aranykeret is rendelkezésre áll, így a köszöntő felirat és az ültetési rend egy stílusban tud megvalósulni.

nyomtatott tábla

A nagyobb vendégsereg ültetési rendjének ajánljuk ezt a típust. Az esküvő stílusához tervezett és nyomtatott grafika mellett festőállványt, kiegészítőket, virágokat is biztosítunk.

 

összekötős

Az ülésrend játékos módon is készülhet. A vendégek kikereshetik a fonal segítségével, hogy melyik asztalnál fognak ülni.

A tábla méretét a vendégek létszámához igazítjuk.