ültetési rend

Az ültetési rend fontos szerepe, hogy minden vendég megtalálja a helyét az asztalánál. Kérhető egyedi grafikával, kézzel írva vagy nyomtatva. Az asztalokat számokkal vagy kreatív módon jelölve különböztetjük meg egymástól. Névre szóló ültetőkártyákat is készítünk.

fatábla

A természetközeli esküvők kiegészítői a dió vagy natúr színű fatáblák. A feliratok kézzel készülnek.  Az elkészült ültetési rendet kellékekkel együtt biztosítjuk a megfelelő állvánnyal.

Tábla általános mérete: 50 cm x 70 cm

üveg és tükör tábla

Üveg és tükör alapra is készítünk feliratokat. Ezeket a táblákat csak kerettel együtt tudjuk biztosítani a biztonságosabb elhelyezés érdekében. Több különböző keret és két azonos méretű-stílusú aranykeret is rendelkezésre áll, így a köszöntő felirat és az ültetési rend egy stílusban tud megvalósulni.

plexi tábla

Plexi táblákat víztiszta és festett háttérrel is készítünk.

Nem csak az ültetési rend, hanem a köszöntő tábla, az asztalszám és az ültetőkártya is készülhet plexi alapra.

nyomtatott tábla

A nagyobb vendégsereg ültetési rendjének ajánljuk ezt a típust. Az esküvő stílusához tervezett és nyomtatott grafika mellett festőállványt, kiegészítőket, virágokat is biztosítunk.

 

egyedi megoldások

Az ülésrend játékos módon is készülhet. Utalhat az esküvő tematikájára vagy lehet egy kis interakció is.
Összekötős: a vendégek kikereshetik a fonal segítségével, hogy melyik asztalnál ülnek. Kisebb létszámnál (50 fő alatt) ajánlanánk.
Borítékos keresés: a borítékok rejtik az asztalszámokat.