ültetési rend

Az ültetési rend fontos szerepe, hogy minden vendég megtalálja a helyét az asztalánál. Kérhető egyedi grafikával, kézzel írva vagy nyomtatva. Az asztalokat számokkal vagy kreatív módon jelölve különböztetjük meg egymástól. Névre szóló ültetőkártyákat is készítünk.

fatábla

A természetközeli esküvők kiegészítői a dió vagy natúr színű fatáblák. A feliratok kézzel készülnek.  Az elkészült ültetési rendet kellékekkel együtt biztosítjuk a megfelelő állvánnyal.

Tábla általános mérete: 50 cm x 70 cm

üveg és tükör tábla

Üveg és tükör alapra is biztosítani tudjuk a feliratok elkészítését. Ezeket a táblákat csak kerettel együtt tudjuk biztosítani a biztonságosabb elhelyezés érdekében. Több különböző keret és két azonos méretű-stílusú aranykeret is rendelkezésre áll, így a köszöntő felirat és az ültetési rend egy stílusban tud megvalósulni.

plexi tábla

Plexi táblákat víztiszta és festett háttérrel is készítünk.

Nem csak az ültetési rend, hanem a köszöntő tábla, az asztalszám és az ültetőkártya is készülhet plexi alapra.

nyomtatott tábla

A nagyobb vendégsereg ültetési rendjének ajánljuk ezt a típust. Az esküvő stílusához tervezett és nyomtatott grafika mellett festőállványt, kiegészítőket, virágokat is biztosítunk.

 

összekötős

Az ülésrend játékos módon is készülhet. A vendégek kikereshetik a fonal segítségével, hogy melyik asztalnál fognak ülni.

A tábla méretét a vendégek létszámához igazítjuk.