lounge

A dekoráció témájához és stílusához megfelelően egy enteriőrt rendezünk be a helyszínen a pár igényeire szabva. Beszélgetős, pihenős sarkokkal  otthonos terekkel egészíthetjük ki a helyszínt.

puffok, párnák és plédek

Puha, textil puffok, babzsákok különböző naturális színekben,  30-40 cm-es méretben elérhetőek. Különböző stílusú párnáink a bohém esküvők kiegészítői, a piknikhez vagy a fotósarokhoz elengedhetetlenek. A fázósabbakra is gondoltunk, így plédekkel is rendelkezünk.

bútorok, rekeszek és szőnyegek

A beállításba kisebb bútorokat, asztalokat, rekeszeket, bőröndöket viszünk, hogy a vendégek otthonosan érezzék magukat. Különböző színű és méretű szőnyegek állnak rendelkezésre. Csoportos és a páros fotózásokra is alkalmasak. A kellékeket a megjelenő dekoráció stílusához igazítjuk.

növények

Nagyobb cserepes növényekkel a teret igazán otthonossá lehet alakítani.  A kompozíciók praktikusak interaktív játékokhoz is, pl. ha a vendégkönyvnek, polaroid gépnek vagy közös képeiteknek keresitek a helyet. Párnákkal, puffokkal, kisebb bútorokkal kiegészítve gyereksarok  is kialakítható.

írógép-vendégkönyv

A lounge sarok tökéletes olyan interaktív játékokhoz, mint az üzenethagyás. Működő írógéppel a vendégek üzenetet hagyhatnak. A papírra vetett szöveg dekoratív, így az írások a lakás dekorációs elemeivé is válhatnak. Az írógép mellett asztalt, széket és egyéb kiegészítőt is biztosítunk.

 

hinta

Tölgyfából készült, kétszemélyes hinta, amely virágokkal és növényekkel díszítve  kerül a helyszín fájára vagy gerendázatára. Fotózáshoz és természetesen hintázáshoz ajánljuk. A lounge mellett nagy sikere lesz.

gyereksarok

Gyereksarokhoz kis textil sátrat és alacsony asztalt ajánlunk,  a gyerekek földön ülve is játszhatnak. Szőnyegekkel, párnákkal, játékokkal kiegészítve játszósarkot alakítunk ki a helyszínen.

Asztal mérete: 65 cm x 130 cm, 35 cm magas

könyöklő asztal

Magas asztalaink fenyőből készült textilezést nem igénylő könyöklők.  Ebben a stílusban készült szabályos kocka alakú dohányzóasztalként vagy pihenő padként használható bútoraink is elérhetőek. Tölgy színűek.

Téglatest méret: 60 x 60 x 112 cm
Kocka méret: 60 x 60 x 62 cm

pult

Raklapból épített pultjainkból könnyedén standot alakíthatunk ki például a limonádébárhoz.  Dj pultként is funkcionál egy erre a célra használható lappal.

Fehér pult mérete: 63 cm x 146 cm, 102 cm magas
Barna pult mérete: 59 cm x 119 cm, 82 cm magas