asztaldísz

Még több a virágok menüpont alatt: https://chetres.com/virag/1002/

virágszálak üvegben

Üvegeinket a sokféleség jellemzi. Gondosan válogattuk össze a különféle formákat, hogy az esküvő stílusához leginkább passzoljanak és minél személyesebbek legyen. Egy-egy szál virággal is változatosak és a vacsoraasztalokat, a könyöklőket és a dohányzóasztalokat is díszíthetjük velük.

Nézd meg a The Love That Remains sorozatunkat.

variációk üvegekre

Üvegeinket a sokféleség jellemzi, alig akad két egyforma forma, méret. A színek terén is lehet jócskán válogatni, barna, átlátszó, kék, zöld és rózsaszín üvegek is elérhetőek.

kerámiák

Kerámia vázáink két színben elérhetőek. Néhány szál virággal is öltöztetik az asztalokat. Gondosan válogattuk össze a különféle formákat és méreteket. Jelenleg bővítjük a készletet új és izgalmas elemekkel.

Nézd meg a RUST sorozatunkat.

kerámia gyertyatartók

Három különböző típus érhető el a kerámia gyertyatartókból. Hosszú, szálgyertyákkal használhatóak. Mind a három típus pereme felfogja a viaszt, így megvédve a terítőket a sérüléstől.

beton kiegészítők

Beton gyertyatartókat, alátéteket és menütartókat is készítettünk már betonból. Rézzel kombinált elemekkel variálhatjuk az asztalok díszítését. Indusztriális környezethez és minimál stílusú helyszínekhez passzolnak.

réz kiegészítők

Réz gyertyatartóink különböző fazonban és méretben elérhetők. Kónuszos gyertyával ajánljuk. Réz tálak és indiai réz vázák is rendelkezésre állnak korlátozottabb számban.

üveg gyertyatartók

Különböző méretű és formájú üvegtartóink tömbgyertyákkal, kónuszos gyertyával és teamécsesekkel használhatóak. Esti szertartások hátteréhez, asztalokon, párkányok díszítésére szoktuk őket használni.

rusztikus gyertyatartók

Antik megjelenésű, kő hatású gyertyatartóink két méretben elérhetőek. Mini tömbgyertyákkal használhatóak.

Méret: 22 és 24 cm magas

asztalszámok

Klasszikus asztalszámaink plexiből, üvegből, fából, papírból, kőből állnak rendelkezésre, így könnyedén alakíthatóak az esemény stílusához.

asztalszámok - feliratok, rajzok

Egyedileg készített asztalszámaink plexiből, üvegből, fából, papírból, kőből állnak rendelkezésre,  a felirat vagy rajz megbeszélés szerint kerül kivitelezésre.

asztali futók

A terítős és a natúr fa asztalokhoz is jól mutatnak a len vagy géz futók. A kézi festés során a dekoráció többi elemével harmonizáló színt tudunk készíteni.

A futó általános mérete: hossza 2,5 m, szélessége 17-20 cm

textil szalvéták

Lenből készült szalvétáink az alábbi színekben érhetőek el: tört-fehér, bézs, olajzöld, terrakotta, lazac, sárga, kék és bordó.

Textil szalvéta méret: 45 x 45 cm

tányéralátét

Tengerifű tányéralátétek bérelhetőek 36 cm átmérőben.
Készleten: 130 db

körasztal díszítési javaslat

A körasztalok díszítéséhez központi elemeket javasolunk, ami köré a terítés kényelmesen felfér. (Az asztalokon átfutó díszítés, mint pl. növényekből font girland 2 fővel kevesebb terítést enged.) Kicsi-laposabb elemeket az alacsonyabb belmagasságú helyekhez, míg a magasabb központi elemeket a tágas, nagy belmagasságú termekhez ajánljuk.

táblaasztal díszítési javaslat

A táblaasztalok díszítése lehet szellősebb és sűrűbb, első sorban attól függ, hogy milyen tálalási módot választunk. Tálak szervizelésénél ügyelni kell, hogy legyen elegendő hely, így az összefüggő dekorációt meg kell szakítani kisebb vagy nagyobb szakaszban. A svéd vagy büféasztal választása akár teljesen összefüggő növénygirlandos megoldást is megenged.