ajándék

Az ajándékot hozó vendégek számára egyértelműen és stílusosan kijelölhetjük a helyet, ahová meglepetéseiket tehetik. Egy-egy bőrönd a nekik készített köszönetajándékok helye is lehet, amiből távozáskor magukkal vihetnek egy kis emléket. Egyedi ötletek megvalósításában, köszönetajándékok elkészítésében is segítséget nyújtunk.

utazóbőrönd

A dekoráció bővítése mellett, a bőröndökkel kijelölhető az ajándékok helye. Az itt látható nagyméretű utazóládák igény szerint bővíthetőek kisebb bőröndökkel.

További bőröndök a csetreszek menüpontban a vintage kellékeknél.

Méret: 77 cm x 44 cm x 26 cm

ajándéksziget

Selyemakácfából faragott asztalunk olyan, akár egy mesebeli elem. Különleges kellék, amire 50-60 fő számára elegendő köszönetajándék is felfér.

További tárolók a csetreszek menüpontban a vintage kellékeknél.

ajándékos asztal

A köszönetajándékok elhelyezésére egy külön asztal is kijelölhető, ha a vacsoraasztalokat nem akarjuk zsúfolttá tenni. Rekeszekben, fiókokban külön rendszerezhetőek az ajándékok például, ha több ízből vagy más-más ajándékok közül választhatnak a vendégek.

földgömb

A földgömb remek választás, ha utazás a szenvedélyünk. A bakancslistás helyeket a vendégek bejelölhetik a gömbön. A nászútra gyűjtőknek kis nyílást rejtettünk a tetejére.

Földgömb átmérő: 30 cm