asztaldíszek

barna üvegek

Barna üvegeinket a sokféleség jellemzi. Igazán változatossá teszik az asztalokat a különböző méretű és típusú üvegek. Egy-egy szál virággal a vacsoraasztalok, a könyöklők és a dohányzóasztalok is mutatóssá tehetőek.

átlátszó üvegek

Különböző átlátszó üvegeket gondosan válogattunk össze, hogy az esküvő hangulata minél egyedibb és személyes legyen.

kék üvegek

Kék üvegeink a bohém stílusú esküvők esszenciális elemei. Vidám, színes virágokkal, játékos struktúrákkal felüdíti az asztalnál ülőket.

csipkés üvegek

Csipkés, zsinóros üvegeink egy-egy szál virággal díszítve. Kellemes elemei egy vintage stílusú eseménynek. Nagyobb vázák köré vagy kisebb csoportokat alkotva mutatósak.

asztalszámok

Egyedileg készített asztalszámaink könnyedén alakíthatóak az esemény stílusához.  Fából, papírból, kerámiából, plexiből és betonból állnak rendelkezésre.

asztali futók

A természetközeli elemekhez kiválóak a lenből készült zsákvászon futók. A különböző színű selyem textilek lágyítják a kompozíciót.

A futó általános méretei: hossza 2,5 m, szélessége 17-20 cm

beton kiegészítők

Beton gyertyatartókat és alátéteket különböző méretben készítünk azoknak, akik kedvelik az indusztriális stílust.

réz kiegészítők

Réz gyertyatartóinkat különböző fazonban és méretben nagy mennyiségben elérhetőek. Kónuszos gyertyával ajánljuk. Réz tálak és indiai réz vázák is rendelkezésre állnak korlátozott számban.

fatörzs mécsestartók

Fába süllyesztett mécsestartóink különböző méretben és kivitelben elérhetőek. Natúr, festett és kéregtelenített variációkban kifejezetten a rusztikus stílust kedvelőinek készítve.

üveg gyertyatartók

Különböző méretű és formájú üvegtálaink alkalmassá teszik az úszógyertyák használatát 3-4 órás égési idővel. A gyertyák mellé különböző növények is a vázákba kerülhetnek.